Де Роси: Хора, които не смеят да искат дистанционното на жена си, критикуват Меси


Де Роси: Хора, които не смеят да искат дистанционното на жена си, критикуват Меси
Снимка: Getty Images/Guliver

1100 0

Бившата звезда на Рома Даниеле де Роси изрази мнението си за капитана на Барселона Лионел Меси. Той разкритикува онези, които се изказват негативно за аржентинската звезда и го обвиняват в малодушие.

"Ако в Италия бъде обявено, че Меси е смятан за малодушен в Аржентина, всички ще се смеят, никой няма да разбере за какво става въпрос. Как можеш да кажеш това за Меси, когато той има толкова големи т**ки? Има хора, които се осмеляват да нарекат Меси "малодушен", седейки зад компютъра, а след това не смеят да помолят съпругите си за дистанционното, за да превключат канала. И наричат "малодушен" онзи, който е вкарал повече от 1000 гола в живота си! Хайде, хора", коментира италианецът.

"Той е единственият, който е толкова обичан и критикуван едновременно, често незаслужено. Той загуби два финала на Копа Америка след дузпи, а аз станах световен шампион след дузпи. При това, той е смятан за слабак в Аржентина, а аз - за герой, както и моите съотборници, за спечелването на Световното през 2006 година. Каква е разликата? Разликата е 5 сантиметра. Не, отказвам да мисля така. Искам да разберете, че той често носи всички на раменете си", допълни халфът. Неотдавна и Серхио Агуеро защити Меси от нападките. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички