Аржентински вестник моли НАСА да сложи фланелка на Меси в музея си


Аржентински вестник моли НАСА да сложи фланелка на Меси в музея си
Снимка: Getty Images/Guliver

1248 0

Може би най-големият спортен вестник в Аржентина - "Ole", написа отворено писмо до НАСА с предложение да сложи тениска на Лионел Меси в музея си. Журналистите на тази медия се основават на гол номер 700, който сънародникът им вкара снощи в мача с Атлетико (Мадрид). Те твърдят, че така капитанът на Барселона е доказал, че е извънземно същество.

"Цялата му кариера доказва, че той е долетял при нас от друга планета. Затова мислим, че тази извънземна фланелка принадлежи на Музея в Кейп Канаверал. Може да се сложи до метеорит, Аполо 11 или нещо такова. Ще бъде малка стъпка за футбола, но гигантска за човечеството", пише в писмото на "Ole".

От медията посочват, че теорията за извънземния произход на тяхната футболна звезда често се потвърждава в изказвания на фенове, мениджъри и играчи от цял свят. Но, въпреки рекордния гол, нещата на Меси в Ла Лига не вървят добре (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички