"Цирк! Не ме интересува, че е Лео Меси": Бесен треньор скочи на аржентинеца (ВИДЕО)


"Цирк! Не ме интересува, че е Лео Меси": Бесен треньор скочи на аржентинеца (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

9934 0

Освен много усмивки и емоции, Лео Меси започна да носи и гняв с изявите си в САЩ. Легендарният аржентинец не спира да бележи с екипа на Интер Маями, а това изглежда вбесява съперника.

"Чаплите" надвиха Орландо Сити с 3:1 в сряда вечер в мач от Купата на лигите. Две от попаденията за домакините бяха дело именно на световния шампион от Катар миналата година, а едно добави Йосеф Мартинес. Почетното такова за гостите реализира Сесар Араухо.

Силно недоволство към Лео

Наставникът на Орландо - Оскар Пареха, остана силно ядосан от видяното от голмайстора. Той заяви категорично, че легендата на Барселона е трябвало да напусне терена преждевременно.

"Снощи беше цирк. Имаше втори жълт картон за Меси, който не беше вдигнат. Не ме интересува дали, че е Меси", заяви мексиканецът, цитиран от "GOAL" и продължи.

"Отсъдената дузпа и останалите подобни - бяха безумни. Останахме много разочаровани и опитахме да се върнем в мача. Имаше определени обстоятелства в срещата, които не трябваше да се случват", допълни още той.

Случката, за която треньорът говори, се разиграва в разгара на двубоя. В опита си да се сдобие с топката Меси използва цялото си тяло, за да изблъска на земята противников играч, след което финтира друг.

Какъв е шансът Меси да се завърне под наем в Барселона?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички