В САЩ вече научиха за Лео Меси: Хиляди полудели фенове му се нахвърлиха (ВИДЕО)


В САЩ вече научиха за Лео Меси: Хиляди полудели фенове му се нахвърлиха (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2202 0

Спокойствието на Лео Меси в САЩ по всичко личи вече приключи. Легендарният аржентинец става все по-разпознаваем в страната, което му навлича тълпи от екзалтирани фенове.

Ново начало

Първите дни на голмайстора в страната ще се запомнят с култовите кадри на него и семейството му, пазаруващи в местен супермаркет. Любопитното в тях беше как мнозинството от клиентите на магазина не знаеха и не се интересуваха кой всъщност стои до тях.

Именно този фактор мнозина определиха като ключов за изненадващото решение на нападателя да акостира в МЛС. В Европа, Южна Америка и по-голямата част от света за него е невъзможно да се покаже публично, без да предизвика масова истерия. Не така стояха нещата в САЩ, където баскетболът, американският футбол и бейзболът са на пиедестал пред футбола. Това обаче изглежда скоро ще се промени.

Манията "Меси" на още един континент

Най-популярният спорт в света набира все повече запалянковци в страната. Основен принос за това има именно Меси. За това свидетелства видео, на което се вижда как той, заедно със семейството си, излиза от магазин на Адидас.

Отвън той бива чакан от хиляди полудели фенове, искащи да се срещнат с един от най-великите футболисти в историята. На изхода на сградата всички се втурват към световния шампион от Мондиала в Катар, докато половинката и децата му се качват в предварително паркирания отвън автомобил. Самият Меси приема с усмивка случващото се, поздравява и се снима с привържениците.

Аржентинецът от своя страна посрещна новите си съотборници с ценни подаръци. (СНИМКА)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички