Брутално откровен Ариен Робен към женския национален отбор на Ниделандия: Ако ще излизате с н@*!ани гащи, си стойте вкъщи


Брутално откровен Ариен Робен към женския национален отбор на Ниделандия: Ако ще излизате с н@*!ани гащи, си стойте вкъщи
Снимка: GettyImages Колаж: Sportlive.bg

2962 0

Легендата на Байерн Мюнхен и нидерландския футбол - Ариен Робен, не спести нищо на своите сънароднички от националния тим на "лалетата", които са изправени пред изключително сериозно предизвикателство.

Какво следва?

Бившият нападател посъветва женските национали, за които съвсем скоро предстоят световни финали, да влязат в надпреварата със силен и непоклатим дух. Дамският Мондиал през 2023-а година ще се проведе в периода 20-и юли - 20-и август.

"Лалетата" попаднаха в Група "E". Там те ще спорят с тимовете на Португалия, САЩ и Виетнам за място на осминафиналите. Първият им съперник са "мореплавателите", срещу които се изправят на 23-ти юли.

Съвет от най-високо ниво

Що се отнася до световно първенство, малко биха могли да бъдат примерите за по-добър съветник от Робен в Нидерландия. Крилото играе ключова роля в достигането на финал от "оранжевите" на Мондиала през 2010-а година. Освен това, той има 37 гола в 96 мача на национално ниво.

Той посети тренировъчния лагер на тима в Зейст, където мотивира сънародничките си и им даде ценни насоки преди голямата надпревара.

"Ако ще излизате на терена с н@*!ани гащи, по-добре си стойте вкъщи. Ако започнете да мислите 'М@*ка му, това са финали на световно първенство, може би никога повече няма да ми се случи', то вече имате проблем. Знаете какво да правите и на какво сте способни. Когато сте толкова далеч в турнира, осъзнавате какво ви прави силни. Възползвайте се от него", заяви Робен пред всички.

А какви проблеми за решаване има в мъжкия национален отбор на Нидерландия според треньора Роналд Куман?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички