Бразилия спука от бой Парагвай, минимален успех за Аржентина


Бразилия спука от бой Парагвай, минимален успех за Аржентина
Снимка: Getty Images

2200 0

Бразилия запази преднината си от 4 точки пред Аржентина в класирането на световните квалификации в Южна Америка. "Селесао" разгроми с 4:0 Парагвай в Бело Оризонте и направи истинско шоу за своите фенове.

Селекционерът Тите даде почивка на част от титулярите си и така шанс получиха вратарят Едерсон, Лукас Пакета, Матеус Куня и ветеранът Дани Алвеш. Резултатът беше открит в 28-ата минута, когато Маркиньос изведе Рафиня и футболистът на Лийдс не сбърка. В 62-ата минута Фелипе Коутиньо вкара невероятен гол от далечна дистанция за 2:0.

В 86-ата минута Антони вкара за 3:0, а две минути след това Бруно Гимараеш изведе Родриго, който оформи крайния резултат.

В друг мач Аржентина надви с 1:0 Колумбия. Единственият гол падна в 29-ата минута, когато точен беше Лаутаро Мартинес. Така Колумбия остава на седмо място в класирането и почти няма шансове да се класира за шампионата в Катар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички