Бивша футболна звезда на Русия: Страната ни си купи всички мачове на Мондиал 2018!


Бивша футболна звезда на Русия: Страната ни си купи всички мачове на Мондиал 2018!
Снимка: Getty Images

6624 0

Бившият руски футболист Андрей Канчелскис разкритикува бившия селекционер на "Сборная" Станислав Черчесов. Според него той не е бил подходящ да води националния отбор.

Коментирайки това, единственият руснак, играл за Манчестър Юнайтед, заяви, че Русия с Черчесов е купила всичките си мачове на Мондиал 2018, на който "Сборная" бе домакин.

"Имам нормални отношения с Черчесов. Просто смятам, че той не трябваше да е треньор на националния отбор. По мое разбиране. Защото вратар е треньорът на вратарите. Казвах го, казвам го и сега.

Той работи добре в клубовете, може би това е за него, но националният отбор не е. Моето мнение: треньор тогава трябваше да стане Бердиев. Това е всичко!

След 1/4-финала на Световното първенство трябваше да подкрепя Черчесов? За какво да го подкрепям? За купуването на всичко на Мондиала? Всички мачове бяха купени. Какво, не знаете ли за това?", заяви Канчелскис, цитиран от "Мач ТВ". Към Русия има и обвинения, че си е платила, за да е домакин на Световното преди 4 години

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички