Съпругата на екс звезда на Барса поръчала побоя над футболистка на ПСЖ?


Съпругата на екс звезда на Барса поръчала побоя над футболистка на ПСЖ?
Снимка: Getty Images

3577 0

Бившата съпруга на Ерик Абидал - Хайет, може да е замесена в поръчковия побой над футболистката на ПСЖ Кейра Амрауи, пише "L'Equipe". За участието ѝ в грозния инцидент е намекнала съотборничката на Амрауи - Амината Диало, която беше първата заподозряна по случая.

Диало е обявила, че съотборничката ѝ е била заплашвана от обкръжението на бившия защитник на Барселона. Проследявайки входящите и изходящите повиквания в телефона на жертвата, полицията е установила възможната връзка на Хайет Абидал с инцидента.

Според "L'Equipe" пострадалата е позвънила на самия Абидал и го е попитала директно дали съпругата му е способна на такава постъпка. Ерик е обявил категорично, че не.

Една от нишките, които полицията разследва, е възможна любовна връзка между Абидал и Кейра. Основание да се мисли в тази посока дава показанието, че един от нападателите, докато е извличал Кейра Амрауи от автомобила, в който е била, ѝ е споменал, че спи с женен мъж. Преди години самият Абидал беше замесен в скандал с Барселона, припомнете си какъв - тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички