Бивш израелски национал иска разследване срещу Бензема: Има снимки, че той е близък до "Мюсюлманските братя"


Бивш израелски национал иска разследване срещу Бензема: Има снимки, че той е близък до "Мюсюлманските братя"
Снимка: GettyImages

959 0

Бившият вратар на Реал Майорка и Расинг Сантандер Дуду Ауате поиска Карим Бензема да бъде разследван за предполагаеми връзки с терористичната група "Мюсюлмански братя".

Тази седмица Бензема изрази ясно подкрепата си за палестинския народ, атакуван по време на конфликта Израел - Хамас, в социалните медии, но след това беше обвинен от френски министър във връзки с терористичната организация.  Тези твърдения са необосновани и се смята, че Бензема обмисля правни действия срещу министъра.

Твърда позиция срещу Бензема

След подкрепата на Бензема за палестинския народ, Ауате беше написал на Бензема в Туитър, обиждайки го на пет различни езика. По време на интервю с Cadena Cope, Ауате затвърдо позицията си срещу Бензема и го призова да бъде разследван за тези връзки.

"Бензема е мюсюлманин, няма проблем.Въпросът е, че от години, съдейки по снимки, мисля е близък до "Мюсюлманските братя". Когато не отричаш нещо такова, с всички хора, които те следват, независимо какви идеи имаш, когато не го казваш с гласа си, няма как да ти се вярва. Не съм полицай, но нека го разследват и ако е така, нека си плати", сподели бившият израелски национал. А във Франция дори поискаха да отнемат "Златната топка" на Бензема.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички