"Много на много": Меле с маси, столове и бутилки в Севиля между англичани и немци (ВИДЕО)


"Много на много": Меле с маси, столове и бутилки в Севиля между англичани и немци (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1906 0

Тазгодишният жребий за 1/8-финалите в турнира Лига Европа отреди в испанския град Севиля да се играят два "горещи" мача, а УЕФА направи всичко възможно, за да предотврати евентуални сблъсъци между феновете.

Реал Бетис се падна да играе с немския Айнтрахт Франкфурт, а вечният им градски съперник - Севиля, също бе избран за домакин на първия двубой срещу английския Уест Хям.

Европейската футболна централа раздели двата мача в два отделни дена, надявайки се, че по този начин буйните фенове на четирите отбора няма да се засекат в испанския гранд, но уви...

Късно снощи (9 март) Бетис загуби първата битка с Айнтрахт (1:2), а гостуващите запалянковци цяла нощ празнуваха из испанския град. В малките часове на нощта те се засякоха с подранили за техния си мач (днес, 10 март, 19:45 ч.) привърженици на Уест Хям и последва масово сбиване, при което са били използвани маси, столове, чаши, боксове и какво ли още не!

Част от тези събития се виждат на кадри в социалните мрежи, а според "The Telegraph" пристигналите на място служители на реда е трябвало да използват гумени куршуми, за да спрат феновете на "чуковете" и тези от Франкфурт. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички