Без Меси и със само един играч от Ла Лига в идеалния отбор на L'Equipe


Без Меси и със само един играч от Ла Лига в идеалния отбор на L'Equipe
Снимка: Getty Images/Gulliver

869 0

Идеалният отбор на L'Equipe за 2020 г. включва само един играч на Ла Лига, като капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос стои над всички останали в най-високото ниво на Испания. Лионел Меси не е намерил място сред избраните 11.

Байерн Мюнхен, като германски и европейски шампиони, очаквано доминира в отбора, като Робърт Левандовски, Тиаго Алкантара (сега в Ливърпул), Алфонсо Дейвис, Йошуа Кимих и Мануел Нойер съставляват отбора.

Кристиано Роналдо и Неймар се присъединяват към Левандовски в атака, докато Кевин Де Бройе от Манчестър Сити също е в състава. Заедно с Рамос и Дейвис дуото на Ливърпул Върджил ван Дейк и Трент Александър-Арнолд имат места в отбора.

L'Equipe оправда включването на Рамос, като каза, че капитанът е "толкова важен в защита, колкото е ефективен в атака" и отбеляза, че е станал европейски играч с най-много международни шампионати на своето име със 178. А каква е ситуацията около Рамос и договора му с Реал - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички