И братът на Рамос се включи в дебата около договора на капитана на Реал Мадрид


И братът на Рамос се включи в дебата около договора на капитана на Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Gulliver

993 0

Рене Рамос, който е брат и агент на Серхио Рамос, се включи в дебата около договорната ситуация на защитника в Реал Мадрид. 34-годишният футболист има само шест месеца от сделката си на "Бернабеу" и, въпреки че все още няма новини за удължаване, той е свободен да говори с други клубове през януари.

"Някой ще трябва да обясни как и защо стигнахме до този етап, позволявайки на капитана ви, една от легендите на Реал Мадрид, да се появи в абсурдни отбори от играчи, които могат свободно да подпишат за друг клуб в момента“, каза журналистът Алфредо в Twitter.

Рене Рамос отговори на туита му, като че ли хвърли вината върху Реал Мадрид, че все още не се е съгласил да поднови договора на капитана. Следователно семейство Рамос даде ясно да се разбере, че чака клубът да им направи приемлива оферта.  А съвсем скоро Реал Мадрид може да привлече футболист на Байерн Мюнхен, близо е до подписа на Давид Алаба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички