Бешикташ изгони Деле Али, футболистът се връща в Евертън


Бешикташ изгони Деле Али, футболистът се връща в Евертън
Снимка: Getty Images

4315 0

Преминаването под наем на Деле Али в Бешикташ претърпя още един катастрофален обрат, като се очаква полузащитникът да се върне в Обединеното кралство, след като получи неприятна контузия.

"Sky Sports" твърди, че още този уикенд Деле Али ще приключи отношенията си с Бешикташ официално и ще се завърне обратно в Евертън, който държи правата му. На "Гудисън парк" се очаква да бъде прегледана подробно травмата му и да стане ясно колко дълго ще отсъства от терените.

Деле претърпя ужасен престой в турския гигант, записвайки само 15 участия във всички състезания, отчитайки се само с 2 гола и 1 асистенция. Бившият любимец на Гарет Саутгейт в националния отбор на Англия се е надявал да възроди кариерата си в Турция, но по всичко личи, че тези планове не са се осъществили.

Самият турски клуб се е надявал да се "отърве" от Али още през зимния трансферен прозорец, връщайки го обратно на Евертън, но не е успял да стигне до договорка с управата на "карамелите".

ВИЖТЕ ОЩЕ: За да се утеши: Греъм Потър замина за Малдивите със своето семейство.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички