За да се утеши след уволнението: Греъм Потър замина за Малдивите със семейството


За да се утеши след уволнението: Греъм Потър замина за Малдивите със семейството
Снимка: Getty Images

2352 0

Британският треньор Греъм Потър е отишъл на екзотична почивка, след като беше уволнен от Челси. Дестинацията на наставника е Малдивите, пише "The Sun".

Потър не се задържа и 7 месеца на "Стамфорд Бридж" и беше уволнен заради слаби резултати. Клубът му изплати компенсация от 13 милиона паунда. Треньорът беше свързван с назначение в Лестър, но е заявил, че възнамерява да си почине, преди да се върне към треньорската работа.

За почивката си на популярната дестинация Потър е похарчил 20 000 паунда, тъй като е отишъл на острова с жена си и трите си деца. Източник на таблоида споделя, че треньорът не се е дистанцирал изцяло от Челси.

Докато е бил в Дубай, британецът е ползвал телефона си, за да провери как се справят "сините" в дербито с Ливърпул. Източникът сочи, фактът, че тимът не играе по-добре без него, е развеселил Потър. А ето с какъв въпрос Потър е сринал реномето си в съблекалнята на Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички