Ужас! Юрген Клоп потвърди за още един липсващ преди дербито с Арсенал


Ужас! Юрген Клоп потвърди за още един липсващ преди дербито с Арсенал
Снимка: Getty Images

3083 0

Треньорът на Ливърпул - Юрген Клоп, потвърди поредните неособено приятни новини за мърсисайдци. Германският специалист сподели, че още една от звездите на тима в лицето на Луис Диас най-вероятно няма да бъде на разположение за голямото дерби с Арсенал.

Какво предстои на Ливърпул

"Червените" се изправят срещу лидера в класирането в английския елит в неделя (9-и април). Срещата от 30-ия кръг на Висшата лига на Англия е с начален час 18:30 ч.

Проблемите

Преди нея стана ясно, че Клоп най-вероятно няма да може да разчита на трима от основните си футболисти - Мохамед Салах, Диого Жота и Джо Гомес. Самият той обаче не крие, че дори с това казусите пред него не се изчерпват.

Ситуацията с Диас

"Луис и Тиаго тренираха напълно нормално. Планът за Луиз беше той да е на 100% готов за Лийдс. Отново, изглежда добре, всичко е наред, но беше дълга, наистина дълга контузия, така че трябва да бъдем внимателни. Най-вероятно няма да го включим в неделя", коментира Клоп на пресконференция преди мача, споделяйки информация за Върджил ван Дайк и Тиаго.

Ситуацията с Ван Дайк и Тиаго

"Върджил, напълно нормално, се завърна на тренировка. Тиаго изглежда напълно различен. Не беше аут за дълго, вече тренира 3-4 пъти с отбора и може би ще бъде на разположение. Трябва обаче да проверим как се чувства днес", допълни още той.

Проблеми с контузии обаче има както при мърсисайдци, така и при "артилеристите".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички