Бензема се вихри за Ал Итихад, Милинкович-Савич и Невеш носят важна победа за Ал Хилал (ВИДЕО)


Бензема се вихри за Ал Итихад, Милинкович-Савич и Невеш носят важна победа за Ал Хилал (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

3424 0

Френската суперзвезда Карим Бензема няма спирачки с екипа на Ал Итихад. 35-годишният нападател реализира трети гол за саудитския клуб в трети пореден мач. Той заби победното попадение за 2:1 над иракския Ал Шорта в среща от третия кръг на Арабската Купа на шампионите.

Така Ал Итихад спечели своята група „А“ с три поредни успеха и актив от 9 точки. Домакините от Ирак са с 4 точки. Те обаче остават втори и също ще се класират за елиминационната фаза на турнира.

Този път Бензема се разписа от дузпа в 84-ата минута. Бамсауд откри резултата за саудитците в 36-ата минута. Бубакар Абдул Маджид изравни в 80-ата минута, преди Карим, който се появи от пейката в тази среща да донесе крайния успех за Ал Итихад.

В среща от Група „В“ скъпата селекция на Ал Хилал се наложи над мароканския Уидад Казабланка с 2:1. Победата за саудитския клуб донесоха Сергей Милинкович-Савич, който вкара своя дебютен гол за отбора и Рубен Невеш, които са сред новите скъпоплатени звезди на отбора. Тимът е на второто място с 4 точки от 3 срещи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички