Дойде, вкара, асистира и победи: Как дебютира Карим Бензема с Ал Етихад? (ВИДЕО)


Дойде, вкара, асистира и победи: Как дебютира Карим Бензема с Ал Етихад? (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

3065 0

Легендата на Реал Мадрид - Карим Бензема, се разписа веднъж и асистира за друг гол в страхотен дебют с новия си тим Ал Итихад, който нападателят ознаменува и с победа.

Как протече срещата?

Отборът от Джида надви ЕС Тунис с 2:1 при визитата си в двубой от Шампионската купа на арабските клубове. Редом с французина дебютира и неговият сънародник Н'Голо Канте.

Срещата започна колебливо за гостите, след като те изоставаха в резултата след 26 минути игра. Не отне много обаче да се върнат в мача. Това стори Абдерразак Хамдала, който се възползва от хубаво и точно центриране на Бензема, за да засече с глава и възстанови паритета в 35-ата минута.

Таранът продължи да впечатлява на терена, а очакванията той да осъществи пълен обрат нараснаха значително. Именно това се случи в 55-ата минута, когато бившият голмайстор на "кралския клуб" реализира с великолепен шут извън рамките на наказателното поле.

Междувременно Канте, който съвсем наскоро подсили редиците на Ал Итихад, преминавайки в отбора от Челси, напомни за страхотните си качества в центъра на терена.

Халфът се отличи с много упоритост, усърдност и внесе нужната стабилност в средата. Заформилото се партньорство между него и Бензема пък обнадежди сериозно феновете на тима.

Какви надежди за новия сезон, въпреки продажбата на Бензема, има треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички