Бенфика опроверга слуховете за напреднали преговори с Атлетико за Феликс


Бенфика опроверга слуховете за напреднали преговори с Атлетико за Феликс
Снимка: Getty Images/Guliver

1165 0

Бенфика съобщи в изявление, че, към този момент, няма постигнато съгласие за трансфера на Жоао Феликс в Атлетико Мадрид. Никой клуб не е задействал освобождаващата клауза на тийнейджъра, която е 120 милиона евро.

"По случай новините от последните часове, Бенфика заявява, че твърденията относно започнали трансферни преговори за възможен трансфер на Жоао Феликс са неверни. Условията за такава сделка са публично достоверни - заплащането на посочената цена в освобождаващата клауза (120 милиона евро)." - заявиха от клуба.

Португалският суперталант изигра повече от успешен сезон за отбора, станал шампион в страната. Младокът се отличи с 15 гола и 7 асистенции в 26 мача за първенството. Това доведе и до официален дебют с националната фланелка по време на финалната фаза на Лигата на нациите.

С тези си изяви Жоао Феликс привлече вниманието на грандовете, сред които - Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити, Ювентус, Барселона, Реал Мадрид. До скоро се твърдеше, че Атлетико Мадрид е най-близо до подписа на младия атакуващ футболист (прочетете повече в тази новина на SportLive.bg).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички