Атлетико взима голобрада звезда за заместник на Гризман


Атлетико взима голобрада звезда за заместник на Гризман
Снимка: Getty Images/Guliver

1460 0

Атлетико (Мадрид) ще се насочи към 19-годишния талант от Бенфика Жоао Феликс, ако звездата в атаката на тима Антоан Гризман реши да напусне през лятото, пише португалският „Record". През миналата година Гризман беше почти сигурно ново попълнение на Барселона, но "дюшекчиите" спечелиха Лига Европа и в крайна сметка той реши да остане. Тази година мадридчани ще останат без отличие и не е изключено французинът да напусне. Ако това се случи, Диего Симеоне вече има готов вариант.

Наскоро Феликс избухна с хеттрик срещу Айнтрахт Франкфурт при победата с 4:2 в Лисабон, която се оказа недостатъчна на Бенфика да продължи към полуфиналите на Лига Европа. Въпреки това, той има цели 16 гола до момента през сезона и е определян за един от най-впечатляващите таланти в Европа. Играчът струва 120 млн., тъй като освобождаващата клауза в договора му е толкова и "лисабонските орли", надали ще отстъпят.

Испанският вестник "AS" твърди, че ръководството на Бенфика наскоро е отказало 75 млн. за него от Ювентус, а сред заинтересованите от подписа му са още Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед. С кой отбор пък Гризман вече се бил договорил според слуховете вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Нов в Левски започна кариерата си в баскетбола, но футболът го спечели

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички