Бекъм даде задна: Меси може и да не дебютира за Интер на 21 юли


Бекъм даде задна: Меси може и да не дебютира за Интер на 21 юли
Снимка: GettyImages

1326 0

Единият от собствениците на Интер Маями - легендата Дейвид Бекъм, очаква, че суперзвездата на тима Лионел Меси може и да не дебютира пред американските фенове на 21 юли. Тогава е мачът за Купата на Лигата срещу мексиканския Крус Асул.

"Не знаем дали Лео ще излезе титуляр, или ще влезе в хода на мача. Защото мисля, че трябва да бъде готов. Ние трябва да го защитим и да се убедим, че е готов, защото беше на почивка. Той е в Маями от една седмица, тренира много здраво и изглежда чудесно", заяви англичанинът, цитиран от "ESPN".

"Мисля, че Лео и Тата Мартино ще решат дали той ще играе в този мач и кога ще влезе, ако участва в петък. Но атмосферата тук ще бъде невероятна и се надяваме, че ще можем да спечелим", допълни Бекъм.

"Аз може да заплача, когато го видя да излиза на терена. Колкото повече остарявам, толкова по-емоционален ставам. Гледам децата си - обзет съм от емоции, говоря с тях и с жена ми - обземат ме емоции. В момента, в който видя Лео да влиза на терена пред нашите фенове, пред очите на тази нация... Не знам, но определено ще бъда емоционален", завършва легендата. А ето какво каза по-рано Меси за дебюта си в Интер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички