Лионел Меси със специално съобщение, в което потвърди за дебюта си в Интер Маями


Лионел Меси със специално съобщение, в което потвърди за дебюта си в Интер Маями
Снимка: Getty Images

3031 0

Лионел Меси беше посрещнат като крал в новия си дом в неделя. Интер Маями представи новата си звезда на стадион "DRV PNK" насред буря, която забави представянето му пред над 18 хиляди фенове.

Меси с намигване към феновете

Меси благодари на феновете, които се появиха и въпреки че призна, че дъждът е променил първоначалните планове, то всичко около церемонията си е заслужавало.

"Искам да благодаря на всички за вчера! Дъждът промени малко плановете, но все пак... беше красиво“, написа аржентинската звезда в официалния си акаунт в Instagram.

Не така обаче свърши посланието на бившия играч на ПСЖ. Меси също "намигна" на феновете си относно предстоящия дебют, като допълни: "Ще се видим отново в петък". Интер Маями ще играе в Купата на лигата в петък, 21 юли, когато се изправят срещу Крус Азул, като Меси сега ще се появи и ще направи своя дългоочакван дебют.

Интер Маями ще играе в Купата на лигата в петък, 21 юли, когато се изправят срещу Крус Азул на стадион DRV PNK, като Меси сега ще се появи и ще направи своя дългоочакван дебют. С пристигането си в МЛС Меси оглавия и класацията за най-скъпоплатените в лигата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички