Пред небивал интерес Лионел Меси и Бускетс направиха първа тренировка с Интер Маями (ВИДЕО)


Пред небивал интерес Лионел Меси и Бускетс направиха първа тренировка с Интер Маями (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

2451 0

Най-накрая се случва. Този вторник се проведе първата тренировка за Лионел Меси и Серхио Бускетс с Интер Маями преди очаквания им дебют в Купата на лигата срещу Круз Азул. Аржентинецът и испанецът присъстваха с останалите си съотборници в тренировъчния център.

Легендарното дуо на Барселона винаги бе видяно да се иинтегрира добре в групата с играчи като венецуелеца Йозеф Мартинес, канадеца Камал Милър и еквадореца Леонардо Кампана. Всички тези играчи бяха водени от новия номер 10, който изглеждаше много щастлив  по време на първата си тренировка в Съединените щати под ръководството на Тата Мартино.

Медиите полудяха по Меси преди дебюта му в МЛС

На тренировката имаше голямо медийно присъствие, както и на представянето му. Пристигането на Меси сигнализира за нова ера в МЛС и мнозина го виждат като истински момент "Преди и след". 

Количеството медии, които се събраха в съоръженията на Интер Маями, беше наистина изненадващо, тъй като можеха да се видят репортери и фотографи от Аржентина, Еквадор, Канада, Съединените щати, Мексико. Малко след представянето пък Меси даде специалeн подарък на Стоичков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички