Барселона се ядоса - не пуска Педри в отбора на Испания за Токио 2020


Барселона се ядоса - не пуска Педри в отбора на Испания за Токио 2020
Снимка: Getty Images

1581 0

Общо шестима са футболистите на Барселона, които бяха повикани от треньора на Испания Луис Енрике за предстоящите (23 юли) Олимпийски игри в Токио - Педри, Илайш Мориба, Рики Пуч, Алекс Коядо, Ансу Фати и Оскар Мингеса.

Ръководството на каталунците обаче ще направи всичко възможно халфът Педри да не пътува до Азия, тъй като той вече участва с "ла фурия роха" на Евро 2020 и ако играе и в Токио, младокът няма да има време нито да си почине, нито да направи подготовка за сезон 2021/22 в испанската Ла Лига.

Според информации от Испания, през идната седмица силните фигури на "Ноу камп" ще разговарят с представители на Испанската кралска футболна федерация и ще опитат да отменят повиквателната, която 18-годишният Педри е получил.

През сезон 2020/21 полузащитникът изигра общо 52 мача за Барселона във всички турнири или иначе казано - 3 526 минути. От старта на Европейското първенство по футбол Педри не е пропуснал нито минута за Испания - той игра 90 минути в мачовете срещу Швеция, Полша и Словакия, а вчера (28 юни) изигра и 120 минути срещу Хърватия в най-зрелищния мач на първенството до момента!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички