В Казахстан втрещени от натиска над Петев в Босна: Треньорът едва не заплака на пресконференция


В Казахстан втрещени от натиска над Петев в Босна: Треньорът едва не заплака на пресконференция
Снимка: БГНЕС

19824 0

Тежки дни изживява селекционерът на Босна и Херцеговина Ивайло Петев. Българският наставник продължава да е критикуван и дори обиждан от футболни фигури в страната, като дори наскоро бе обявен за "престъпник" от легендата Асмир Бегович.

На какво напрежение е подложен Петев направи впечатление и на журналистите в Казахстан. Преди дни Босна и Херцеговина завърши наравно 2:2 с Казахстан в световна квалификация и колегите в азиатската страна пишат, че българинът се е разплакал, докато е коментирал изпуснатата победа. Малко по-късно бившият босненски национал Марко Топич пък уточни, че Петев е бил напът да се разплаче.

"Когато дойде в националния отбор, Петев завари такава негативна атмосфера, че беше невероятно, а той мълчеше и работеше. Днес тук виждаме много млади момчета. Човекът трябва да бъде оставен да си върши работата. Той е добър специалист и съм сигурен, че ще успее. Ето, снощи беше ясно, че той води мача с толкова много емоции, че на пресконференцията едва не се разплака. Петев не е по-лош от предишните ни селекционери", заяви Топич, цитиран от reprezentacija.ba.

"Що за атмосфера е в Босна, че дори на протоколни мероприятия от типа на пресконференциите на треньорите участниците ги избива на силни емоции? Или и това се нарича страст към футбола?", пише prosports.kz. А ето как посрещнаха в Босна идеята Петев да поеме националния отбор.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бокс


Олександър Усик - от селското училище до световната боксова слава

Украинският боксьор Олександър Усик за първи път стигна до шанс за световната титла в тежка категория след...

Реклама

Най-четени новини


виж всички