Анчелоти преди реванша с Барселона: Изпълнени сме с увереност, ще направим всичко по силите си


Анчелоти преди реванша с Барселона: Изпълнени сме с увереност, ще направим всичко по силите си
Снимка: Getty Images

1442 0

"Намираме се в добра форма, мотивирани сме и сме фокусирани. Мисля, че всички се чувстват позитивно след мача с Валядолид. Изпълнени сме с увереност, че можем да се представим добре" - това заяви треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, на пресконференция преди срещата-реванш с Барселона от 1/2-финалите за Купата на Краля.

*Първият сблъсък на "Бернабеу" бе спечелен от каталунците с 1:0, а "второто полувреме" на "Камп Ноу" е на 5 април (сряда) от 22:00 ч. българско време!

"Това винаги е най-големият мач - за мен, за Реал Мадрид и за феновете. Съперничеството е огромно, а този двубой може да ни изпрати на финал, което е и нашата крайна цел. Турнирът е много важен и ще направим всичко по силите си, за да си осигурим място на финала", допълни Татко Карло, а след това обясни кои елементи от играта ще са от най-голямо значение в реванша:

"Искаме да изиграем пълноценен мач утре. Ако го направим, ще вкараме голове. Не смятам да променям схемата на игра. Енергията и опитът ще бъдат важни утре. Също така трябва да сме много добри при създаването на ситуации от задни позиции", призова опитният специалист.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Шави предупреди футболистите си - очаква ги 'футболна война' срещу Реал Мадрид!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички