Алекс Фъргюсън: Стивън Джерард е фантастичен в Рейнджърс


Алекс Фъргюсън: Стивън Джерард е фантастичен в Рейнджърс
Снимка: Getty Images/Guliver

1963 0

Най-великият мениджър в историята на Манчестър Юнайтед – сър Алекс Фъргюсън, адмирира работата на Стивън Джерард, който ръководи Глазгоу Рейнджърс. Фъргюсън призна, че легендарният халф на Ливърпул върши чудесна работа на „Айброкс” и призна, че е пренесъл футболните си качества от терена, извън него.

„Той се справи великолепно. Разполага с изключителни качества. Така беше на терена, очевидно е така и извън него. Интервютата по време на пресконференциите може да ви загубят работата, но тези на Стивън са фантастични”, констатира сър Алекс Фъргюсън.

Славният мениджър на Манчестър Юнайтед е играл две години през своята футболна кариера за Глазгоу Рейнджърс между 1967-а и 1969-а година. Все пак той призна, че „сините” не са от отборите, за които проверява как са завършили мачовете им. „Подкрепям много Рейнджърс, когато играят със Селтик. Големият ми син Джейсън е фен на Селтик и обичам да му звъня, когато Рейнджърс ги победи”, каза Фъргюсън.

„Ще ви призна нещо интересно. Винаги в събота вечер гледам Куинс Парк – моят първият отбор. Имам чудесен опит още от 16-годишна възраст, когато заиграх за тях. Хората смятат, че това е аматьорски тим, но трябва да си играл за тях, за да разбереш чувството”, завърши сър Алекс Фъргюсън. А кой играч от Висшата лига преби човек на улицата, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички