Фамозен гол на Рейнджърс показва защо Джерард е перфектният следващ треньор на Ливърпул


Фамозен гол на Рейнджърс показва защо Джерард е перфектният следващ треньор на Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

4452 0

Фенове в социалните мрежи реагираха бурно на сензационния отборен гол, отбелязан от възпитаниците на Стивън Джерард в Лига Европа. Късно снощи Глазгоу Рейнджърс отстраниха Антверп след победа с 5:2 и общ резултат 9:5 от двата мача, а едно от попаденията бе показно за това как се играе отборен футбол.

Легендата на Ливърпул жъне страхотни успехи начело на Рейнджърс, а попадение от последния мач на отбора бе идентифицирано в стила на мърсисайдци. След странично хвърляне играчите от Глазгоу направиха невероятна серия от комбинации в стил "pass and move", с които матираха опонентите си.

По-любопитното бе, че в основата на гола беше Райън Кент, който е юноша на Ливърпул. В социалните мрежи различни потребители побързаха да сравнят играта на Рейнджърс с тази на Ливърпул, а Стивън Джерард - с Юрген Клоп. Именно Джерард се смята, че ще наследи Клоп след години, когато германецът се оттегли.

Наскоро експерт сравни Стивън Джерард със сър Алекс Фъргюсън (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички