Алегри втрещи със зловеща теория за "бащата" на футбола


Алегри втрещи със зловеща теория за "бащата" на футбола
Снимка: Getty Images

986 0

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри направи интересен коментар за футбола след загубата на своя тим в мача за Суперкупата на Италия. Наставникът сподели, че му е обидно да губи с гол в самия край на двубоя. Както е известно, "бианконерите" отстъпиха с 1:2 на Интер, а победното попадение бе реализирано от Алексис Санчес в 120+1'.

"Видяхме бойна игра, добър тест за нас, за да разберем какво сме постигнали. За съжаление, понякога се появяват мисли, че футболът е измислен от дявола. Допуснахме глупава грешка 5 секунди преди края на мача, но играхме срещу най-силния отбор в Италия за момента", започна Алегри след мача. Думите му бяха цитирана от "Sport Mediaset".

"Поражение 5 секунди преди последния съдийски сигнал е особено разочароващо, но трябва да използваме този гняв за Серия А, Купата на Италия и Шампионска лига. Трябва да гледаме от позитивната страна, отборът израства, особено физически. Това беше един мач, но не мина така, както искахме, затова сега ще се съсредоточим върху първенството", допълни италианският треньор.

Към момента в Серия А Ювентус заема петата позиция, но по-лошото за тях е, че изостават на 11 точки от лидера Интер, а имат и мач повече. Ето защо въпреки това Алегри е оптимист за първенството.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички