Алегри отговори на Барселона за Мората и посочи звезда на Ювентус, която си тръгва


Алегри отговори на Барселона за Мората и посочи звезда на Ювентус, която си тръгва
Снимка: Getty Images

1802 0

Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри даде красноречив отговор на сериозните амбиции на Барселона да бъде привлечен нападателя на "бианконерите" Алваро Мората. Италианският специалист категорично отсече, че испанският нападател ще остане част от клуба.

"Говорих с Мората и му казах пределно ясно, че няма да мърда оттук. Той вкара около 20 гола миналата година, през тази вече има 7 без дузпи и с наказания. Той е играч за важните моменти" - сподели Алегри, тотално отхвърляйки евентуална възможност за раздяла.

Той потвърди и че по-голямата част от състава ще се запази непроменена: "Вярвам, че 99% от състава ще остане същият. Не е вярно, че атаката ни вкарва малко. Липсват ни голове от полузащитниците. Убеден съм, че Дибала и Киеза ще са изключително важни за нас през следващите месеци".

Все пак италианският специалист разкри името на един футболист, който си тръгва - Аарън Рамзи: "Рамзи се завърна днес, след като му бяхме дали няколко дни почивка. Все пак той е играч, който ще си тръгне от клуба".

Само преди дни пък се появи любопитна информация, според която Луис Суарес е отрязъл Ювентус и не иска да заиграе в клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички