ВИДЕО: Какво каза Алегри на нервния Мората, когато го извади от игра?


ВИДЕО: Какво каза Алегри на нервния Мората, когато го извади от игра?
Снимка: Getty Images/Guliver

2899 0

Вчерашната победа на Ювентус над Дженоа в Серия А беше белязана от скандал между треньора Масимилиано Алегри и един от футболистите му - Алваро Мората. Това се случи около 72-ата минута на мача, когато испанецът повиши тон на съперников футболист, а после репликира и съдията, заради което получи жълт картон.

Виждайки картона и това, че нервността на Мората не спада, Алгери го извади от игра, пускайки на мястото му Мойзе Кийн. Нападателят обаче размени реплики и с треньора си, когато се размина с него. Според италиански спортни издания точните думи на треньора към подопечния му са били: "Ти наруши правилата, така че трябва да млъкнеш!". След това Мората се отправи към скамейката.

На пресконференцията след мача Алегри потвърди, че не е искал да заменя испанеца, но обстоятелствата са го принудили. "Не исках да заменям Мората, но той получи предупреждение и не се успокои, затова предпочетох да го предпазя. Абсолютно нищо не се случи между нас. Напротив, дори ми беше жал да го махна от терена, тъй като той изигра добър мач, дори и да не вкара. Алваро работи усилено, както и целия отбор, за тази победа", каза треньорът.

Самият Мората изглежда също съжали за конфликта и постави ясно послание към снимката си от мача, завършил с победа с 2:0. "Голяма победа! Винаги заедно, а всички спорове ще утихнат", написа испанският футболист. Наскоро се заговори, че той ще напусне Ювентус, но при едно условие би могъл да остане в клуба. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички