Свързват Алегри с пореден европейски колос


Свързват Алегри с пореден европейски колос
Снимка: Getty Images/Guliver

3988 0

Отборът на Пари Сен Жермен има интерес към бившия треньор на Ювентус Масимилиано Алегри. Бъдещето на настоящия наставник на отбора Томас Тухел остава неясно и той може да бъде сменен, ако парижани отпаднат в Шампионската лига. Името на Масимилиано Алегри също е сред тези, които се тиражират в медийното пространство.

Според журналиста в „Гадзета дело Спорт“ Николо Шира ПСЖ е твърде вероятно да се оглеждат за треньор от Италия за следващия сезон. Немският тактик Томас Тухел не успява да задоволи очакванията на „Парк де Пренс“ и бъдещето му е под въпрос след поражението от Борусия Дортмунд в Шампионската лига през изминалата седмица. Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола е свързван с треньорската позиция в Ювентус, като слуховете се засилиха, след като шампионът на Англия Манчестър Сити получи двугодишна забрана да не участва в Шампионската лига. Това би оставило Маурицио Сари без работа, при което той също може да стане потенциална цел за бъдещ наставник на Пари Сен Жермен.

Масимилиано Алегри е без работа, след като реши да напусне Ювентус след края на миналия сезон и бе заменен начело на „бианконерите“ именно от Маурицио Сари. А ето къде другаде "пращат" Алегри през следващия сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички