Алегри се е съгласил да поеме „велик английски отбор“


Алегри се е съгласил да поеме „велик английски отбор“
Снимка: Getty Images/Guliver

100624 0

Бившият треньор на Ювентус Масимилиано Алегри е подписал договор с „велик английски клуб“, чието име обаче не се споменава. През последните месеци италианският специалист бе свързван с треньорската позиция в Манчестър Юнайтед. Алегри реши да напусне Ювентус след 5 години начело на клуба, като изведе „старата госпожа“ до 5 поредни шампионски титли на Италия.

Въпреки че 52-годишният треньор бе свързван със завръщане начело на „бианконерите“ в Италия, според „Кориере дело Спорт“ наставникът вече се е договорил с клуб в Англия. Все още не е ясно за кой отбор става въпрос, но изданието го определя като „велик английски клуб“. От Манчестър Юнайтед вече заявиха, че настоящият наставник Оле Гунар Солскяер ще получи време, за да изгради отбора си, но по време на сезона на няколко пъти се появиха спекулации за смяна на треньора, тъй като „червените дяволи“ в момента са на 8-мото място в класирането във Висшата лига.

Друга потенциална дестинация за Масимилиано Алегри може да се окаже Манчестър Сити. На „Етихад“ все още не е ясно бъдещето на Пеп Гуардиола, като каталунецът е свързван с трансфер в Ювентус. А ето кой друг е свързван с треньорското място при "бианконерите".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички