Ал Насър защити Роналдо: Обясни доста наивно неприличния му жест


Ал Насър защити Роналдо: Обясни доста наивно неприличния му жест
Снимка: Getty Images

11813 0

Саудитският гранд Ал Насър излезе с официално изявление по повод скандалния жест, който звездата им Кристиано Роналдо направи към феновете на Ал Хилал след мача между двата тима в лигата.

Както е известно, португалецът бе посрещнат с викове "Меси, Меси", докато се прибираше в тунела при загубата на своя тим. В отговор той се хвана за гениталиите и леко ги разтърси.

Този жест предизвика масов отзвук в света и в Саудитска Арабия, която претендира да санкционира всякакви неморални прояви. Местен адвокат дори обяви, че ще сезира прокуратурата с искане Роналдо да бъде арестуван и депортиран.

"Роналдо страда от контузия. Сблъсъкът му с Густаво Куеляр, играч на Ал Хилал, започна с удар в много чувствителна зона. Това е потвърдена информация. Колкото до обясненията на фенове, те са свободни да си мислят каквото искат", обявиха от клуба, цитирани от Goal.com.

Ал Насър се размина и с глоба от Дисциплинарната комисия на страната, която е взела под внимание моменти от мача, а не след него и каченото в социалните мрежи. 38-годишният Роналдо е най-високоплатеният футболист на планетата. А ето как се подиграха с Роналдо след неприличния му жест

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички