Поискаха арест и депортация за Роналдо заради срамния му жест към феновете


Поискаха арест и депортация за Роналдо заради срамния му жест към феновете
Снимка: Getty Images

7062 0

Саудитският юрист и професор в университет - Ноуф бин Ахмед, се възмути от постъпката на Кристиано Роналдо след мача с Ал Хилал. При напускането на терена португалецът се хвана за слабините и ги разтърси, когато съперниковите фенове започнаха да скандират срещу него името на Лионел Меси.

Според вестник "AS" юристът възнамерява да сезира прокуратурата в страната и да поиска ареста и депортирането на суперзвездата заради неприличния жест.

"Не следя спорта. Дори ако зрителите са провокирали Кристиано, а той не е знаел как да реагира, поведението му е престъпление. Публичното непристойно действие е едно от престъпленията, изискващи арест и депортиране, ако е извършено от чужденец. Във връзка с това ще подам жалба до прокуратурата", казва Бин Ахмед.

Както е известно, строгите морални закони в Саудитска Арабия не се прилагат спрямо футболните звезди, които доиграват кариерата си в местното първенство. В противен случай властите нямаше да разрешат на носителя на 5 награди "Златната топка" да живее с приятелката си Джорджина Родригес без брак.

Предполага се, че най-много Роналдо може да бъде глобен или да бъде помолен да се извини публично за жеста си. Видео с проявата на Роналдо можете да видите в линка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички