Ал Насър хвърля нова бомба, събира Роналдо с негов бивш съотборник в Реал Мадрид


Ал Насър хвърля нова бомба, събира Роналдо с негов бивш съотборник в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

11046 0

Саудитският Ал Насър, който привлече Кристиано Роналдо, пожела поредна голяма световна футболна звезда. Този път на прицела на клуба е вратарят на ПСЖ Кейлор Навас.

Ал Насър вече преговоря с 36-годишния национал на Коста Рика, твърди „Marca“. Посочва се, че трансферът може да бъде финализиран до края на седмицата, когато ПСЖ пристига в Саудитска Арабия за демонстративен мач със звездите на Ал Насър и Ал Хилал.

Преди няколко дни вратарят на саудитския клуб Давид Оспина пострада тежко - диагностицираха му пукнатина в лакътя.  Поради тази причина клубът търси спешно вратар, който да го замести.

Навас не е единствената опция за Ал Насър, но трансферът му се смята за приоритет. Клубът обмисля и варианта да покани вратаря на Ал Уахда Мунир Мохамеди, който преди това игра за Малага.

ПСЖ няма да пуска безплатно Навас, чийто договор е валиден до 30 юни. Aл Насър ще трябва да разреши този проблем, за да приключи сделката.

След трансфера на Роналдо, Ал Насър иска да продължи да увеличава популярността си, а трансферът на Навас може да бъде още една стъпка в тази посока. Кейлор ще получи атрактивна оферта - 4 милиона евро за остатъка от сезона. Интересното е, че Роналдо и Навас са бивши съотборници в Реал Мадрид.

През този сезон Навас има 1 мач за ПСЖ във всички турнири - в Купата на Франция.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Втори отбор от Саудитска Арабия поиска Меси, търси се и държавна помощ за трансфера

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички