Агуеро се разгневи на родния си клуб, ползва го за политически цели


Агуеро се разгневи на родния си клуб, ползва го за политически цели
Снимка: Getty Images

1578 0

Бившият футболист на Барселона и Манчестър Сити Серхио Агуеро отрече спекулациите, че може да направи изненадващо завръщане в Индепендиенте. 33-годишният аржентинец трябваше да спре с професионалния футбол принудително, след като изпита сериозни болки в гърдите в мача от Ла Лига с Алавес през октомври, след което стана ясно, че има сърдечна аритмия.

Агуеро взе решение да спре с футболната си кариера, за да запази добро здравето си, но в последните дни се появиха информации, че бордът на Индепендиенте обмисля предложение за Кун.

По време на видеоизлъчване в популярна платформа, Агуеро каза: „Искам да кажа на борда на този клуб да спре да използва името ми за политически цели. Не ме притеснявайте, тъй като нямам там работа. Не съм говорил с нито един клуб, откакто се отказах“, отсече голмайсторът.

Агуеро бе спряган за завръщане в аржентинския клуб още през лятото на 2021-а година, но премина в Барселона, за който изигра пет мача и вкара един гол.

Нападателят е преминал през юношеските формации на Индепендиенте, за който има също така 38 мача преди да премине в Атлетико Мадрид през 2006-а година. А какви пари ще получава последният клуб на Агуеро, разберете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички