3 дена след отказването: Серхио Агуеро има 4 опции за бъдеща работа


3 дена след отказването: Серхио Агуеро има 4 опции за бъдеща работа
Снимка: GettyImages

3344 0

Вече бившият футболист Серхио Агуеро е получил четири предложения за работа, след като по-рано през седмицата обяви край на кариерата си заради проблемите със сърцето.

33-годишният аржентинец има една оферта от Манчестър Сити, две от родната си страна и една покана от телевизионен канал, пише "Ole".

"Гражданите" са му предложили да стане глобален посланик на клуба, в който прекара огромна част от кариерата си. Кун отбеляза 260 гола за 390 мача с екипа на Сити и ръководството смята, че той може да привлече вниманието на по-голям брой фенове в световен мащаб.

От друга страна, Лионел Скалони го е поканил да му стане помощник треньор в националния отбор на Аржентина или ако желае да започне от по-ниско ниво - да застане начело на някоя от юношеските формации на "гаучосите".

"Назад във времето": Най-паметният гол в кариерата на Серхио Агуеро (ВИДЕО)!

Последната оферта към Агуеро идва от неназован телевизионен канал, който го е поканил да стане "експерт и анализатор" на футболни мачове. С подобна дейност в момента се занимава бившият защитник на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички