Решението на Серхио Агуеро отвори широко вратите на "Камп Ноу" за играч на Манчестър Юнайтед


Решението на Серхио Агуеро отвори широко вратите на "Камп Ноу" за играч на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

2559 0

На специална пресконференция в сряда (15 декември) Серхио Агуеро официално обяви решението си да спре с футбола заради сърдечните проблеми, които го връхлетяха преди около два месеца по време на мача на Барселона срещу Алавес.

Според "TyC Sports" този ход на аржентинеца е отворил широко вратите на "Камп Ноу" за нападателя на Манчестър Юнайтед - Единсон Кавани!

За потенциален трансфер на уругваеца в Испания се заговори още щом Кристиано Роналдо се завърна на Острова и стана ясно, че Кавани няма да получа много шансове за изява на "Олд Трафорд". 

*Вижте последния гол в кариерата на Серхио Агуеро (ВИДЕО)

34-годишният нападател, който в момента лекува травма, се появява доста рядко в игра през сезон 2021/22 и се е разписал само веднъж - срещу Тотнъм на 30 октомври.

От друга страна, Барселона изпитва сериозни проблеми в атакуващ план, а Люк де Йонг определено не успя да се впише в Каталуния. Изданието твърди, че има голяма вероятност Единсон Кавани да премине в Барселона още по време на зимния трансферен прозорец!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички