Агресивен акт от почитател на Бордо сложи край на важен мач от Лига 2 (ВИДЕО)


Агресивен акт от почитател на Бордо сложи край на важен мач от Лига 2 (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1215 0

Срещата от Лига 2 - второто ниво на френския футбол, между Бордо и Родез бе помрачена от брутален акт на фен на жирорндинци, който нахлу на терена и нападна двама футболисти на Родез.

Грозната сцена се разигра, след като гостите откриха резултата в срещата в 22-ата минута, възползвайки се от грешка в отбраната на Бордо. 

Радостта на тима обаче бе кратка – на терена изскочи запалянко на Бордо, който нападна голмайстора Люка Бюадес и той се просна на земята заедно със свой съотборник, с когото празнуваха гола. Някои потребители в социалните мрежи пък определиха рухването на Бюадес за "симулацията на века".

Наложи се спешна намеса на медицински екип, а след това Бюадес бе качен в линейка и откаран в болница със съмнения за мозъчно сътресение. Веднага след това двата отбора се прибраха в съблекалните, а след 30-40 минути срещата бе прекратена. Главният съдия на двубоя Никола Рейнвил пък обяви пред медиите, че срещата няма да бъде подновена, а за Бордо се очакват солидни глоби и наказание от лишаване на домакинство.

Това бе и последната среща за двата тима от Лига 2. Бордо се нуждаеше от успех, за да може да запази шансовете си за връщане обратно в елитната Лига 1.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички