"Абсолютен лидер" - Лионел Меси е пропуснал рождения ден на един от синовете си заради Аржентина


"Абсолютен лидер" - Лионел Меси е пропуснал рождения ден на един от синовете си заради Аржентина
Снимка: Getty Images

2273 0

Суперзвездата на световния футбол Лионел Меси бе наречен 'абсолютен лидер' от съотборника си в националния отбор на Аржентина Родриго де Пол.

Предисторията

На 8-и септември "гаучосите" победиха Еквадор с 1:0 на старта на квалификациите за Мондиал 2026, а голът бе дело на Меси, който бе заменен в края на мача, тъй като почувства умора. 

На 12-и септември световните шампиони гостуваха на Боливия във втората среща от зона "Южна Америка". Сблъсъкът бе спечелен с 3:0 (ВИДЕО), а 7-кратният носител на "Златна топка" не попадна в групата на Лионел Скалони, но все пак изгледа двубоя от резервната скамейка, вместо директно да се прибере при семейството си в САЩ (и въпреки че определено е имал основателна причина да го стори).

"Абсолютен лидер"

Говорейки пред "TyC Sports", Родриго де Пол разкри: "Меси е абсолютен лидер и пример за любов и отдаденост към отбора. Той можеше да си тръгне (б.р. - от лагера на Аржентина) и да се наслади на рождения ден на Матео (б.р. - вторият син на Лео, който на 11-и септември навърши 8 години), но вместо това реши да остане с нас".

Вратарят Емилиано Мартинес пък добави по темата: "Можеше да си отиде, но искаше да ни придружи в Боливия, което ни накара да се чувстваме много горди".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Лионел Меси или Кристиано Роналдо? Мбапе с изненадващ завой в позицията си за двете легенди! (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички