Скалони притесни с изказване за контузия на Лео Меси: Дори не опита да тренира


Скалони притесни с изказване за контузия на Лео Меси: Дори не опита да тренира
Снимка: Getty Images

3370 0

Селекционерът на Аржентина Лионел Скалони обясни защо Лионел Меси така и не влезе в игра срещу Боливия. "Гаучосите" стигнаха до успеха и без своята голяма звезда, като  имаше притеснения относно контузия на Меси.

Притеснения за контузията на Меси

Той бе заменен в двубоя срещу Еквадор при победата с 1:0, като Скалони заяви, че играчът е споделил, че е "почувствал нещо" и е поискал смяна.  Преди сблъсъка с Боливия в понеделник селекционерът каза, че звездата на Интер Маями ще пътува с аржентинския отбор, но в крайна сметка той беше оставен извън състава за последния мач.

Аржентина все пак се справи и без своя талисман, тъй като спечели с 3:0, благодарение на головете на Енцо Фернандес, Николас Талиафико и Николас Гонзалес в Ла Пас, но контузията на Меси може да е нещо тревожно.

След мача, който се игра на повече от 3000 метра надморска височина, Скалони каза: "Меси не беше готов да играе. Вчера той се опита да се възстанови и не се чувстваше комфортно, а ние не поехме риска. Той не беше във форма. Вчера на тренировка искахме да опита, но той дори не успя и това".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички