ВИДЕО: Суарес рухна и заплака след фаталния пропуск


ВИДЕО: Суарес рухна и заплака след фаталния пропуск
Снимка: Getty Images/Guliver

3156 0

Тежки моменти преживя звездата на Уругвай Луис Суарес снощи, когато тимът му отпадна от Копа Америка след загуба при изпълнение на дузпи в четвъртфинала срещу Перу. Нападателят бе единственият от своя тим, който пропусна дузпа и "урусите" загубиха с 4:5.

Суарес прие тежко пропуска си от бялата точка и рухна на тревата, плачейки. Някои от съотборниците му опитаха да го успокоят, но звездата на Уругвай бе неутешим. Това бе първият му пропуск от дузпа от 2016 година насам.

"Уругвай загуби след дузпи. Това е несправедливо, ние играхме по-добре и имахме моменти, които не бяха реализирани. Свикнал съм да се срещам с трудности. Такова нещо не ми се случва за първи път, но трябва да вдигнем глави и да продължим напред", заяви Суарес след двубоя.

"В този труден момент съотборниците ми ме подкрепиха. Когато си разстроен, ти е трудно, и за да се изправите и продължите напред, ви е нужна подкрепа. Ние имаме добри играчи и ще продължим да растем и да се развиваме", допълни нападателят. На Копа Америка и приятелят му Лионел Меси направи шокиращ пропуск. Вижте го в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички