Трансферни слухове и новини от последните 24 часа


Трансферни слухове и новини от последните 24 часа
Снимка: Guliver/GettyImages

2719 0

Трансферните слухове и новини с всеки изминал ден стават все по-интересни и включват различни звезди на световния футбол. Представяме Ви най-интересните от последното денонощие.

"Mail Online": Монако повиши исканата трансферна сума за звездата си Килиан Мбапе на 200 милиона евро. Целта е да подмамят Барслеона да похарчи всичките пари от трансфера на Неймар, който е спряган за нов играч на ПСЖ.

"Sport Bild": Отборът на Ливърпул се включи в групата от отбори, които искат да вземат Ренато Санчес от Байерн Мюнхен. Осве мърсисайдци, интерес към халфа има още от Челси и Манчестър Юнайтед, както и от Милан. 

"TMW": Пет отбора от английската Висша лига са готови да приютят Крис Смолинг. Някогашният капита на Манчестър Юнайтед едва ли ще е титуляр през новия сезон и Бърнли, Лестър, Кристъл Палас, Стоук Сити и Уест Бромич са готови да го привлекат.

"Sport": Барселона продължава да настоява за трансфер на Антоан Гризман от Атлетико Мадрид, при положение, че Неймар премине в ПСЖ. 

"The Daily Express": Италианският Интер подготвя оферта от 35 милиона паунда за звездата на Ливърпул Садио Мане. Тимът от Серия А иска да направи голям трансфер през това лято, тъй като изостават от градския си съперник Милан, който привлече почти цял нов състав. 

"Тhe Mirror": Роналд Куман е готов да похарчи 200 милиона паунда за нови играчи през лятото. Изданието твърди, че Евертън е готов да плати 50 милиона паунда за Гилфи Сигурдсон. Освен това мениджърът на тима иска да вземе още Оливие Жиру и Кристиан Бентеке.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички