Садио Мане е готов да размени трофея от Шампионска лига с успех в Купата на африканските нации

Нападателят на Ливърпул Садио Мане е пределно мотивиран да спечели със Сенегал Купата на африканските нации. Футболистът дори е готов да замени трофея си от Шампионска лига с мърсисайдци.

"Да спечеля надпреварата със Сенегал, който никога не е грабвал трофея, ще бъде невероятно. Дори бих разменил Шампионска лига с Ливърпул за трофея от Купата на африканските нации. Завръщането ни у дома би било невероятно, това е голяма моя мечта", заяви Мане.

Садио Мане разказва как едва не преминал в Манчестър Юнайтед

Часове преди първия съдийски сигнал на финала в Шампионска лига между Тотнъм и Ливърпул, звездата на мърсисайдци разказа любопитна история за сво...

Нападателят вярва, че Сенегал трябва да се възползва от всеки свой шанс, независимо, че историята не е на тяхна страна. "Всичко е в нашите ръце. Ясно, че ние сме едни от фаворитите. Не е достатъчно само да имаме добри резултати, но и да се представяме на ниво във всеки един аспект", допълни още той.

А съвсем наскоро Мане разкри разтърсващата си история от детството, която разказва как е преследвал своята мечта да играе футбол - може да я прочетете в този материал.

Още по темата

Please select answer!