Садио Мане разказва как едва не преминал в Манчестър Юнайтед


Садио Мане разказва как едва не преминал в Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

4805 0

Часове преди първия съдийски сигнал на финала в Шампионска лига между Тотнъм и Ливърпул, звездата на мърсисайдци разказа любопитна история за своята кариера. Той даде интервю пред легендата на "червените" Роби Фаулър и сподели за това как едва не е преминал в редиците на Манчестър Юнайтед през 2016 година.

"Да, бях наистина много близко до това да премина в Манчестър Юнайтед. Имах дори среща с тях, говорих с тогавашния им мениджър Луис Ван Гаал. Имаше оферта за мен, но тогава ми се обади Юрген Клоп и ми каза, че мисли, че Ливърпул е правилният клуб за мен. Не се замислих тогава и казах: Отивам в Ливърпул.

Играех срещу много големи отбори, но срещу Ливърпул бележих доста. Помислих си, че сигурно заради това Юрген е поискал да ме купи. Тук се чувствам невероятно. Всички в отбора обичат Клоп, правим всичко заедно и сме много щастливи", заяви Мане пред Фаулър в интервю за "The Mirror".

БИВШ ШЕФ НА ТОТНЪМ НАПАДНА МОХАМЕД САЛАХ ПРЕДИ ФИНАЛА

Тази вечер от 22:00 часа Тотнъм и Ливърпул излизат във финала на Шампионска лига. Срещата ще се играе на стадион "Уанда Метрополитано" в Мадрид и ще може да следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички