Меси не се яви на награждаването и избухна: Корупция, не ни пуснаха на финала!


Меси не се яви на награждаването и избухна: Корупция, не ни пуснаха на финала!
Снимка: Getty Images/Guliver

6767 0

Капитанът на Аржентина Лионел Меси бойкотира церемонията по награждаването, на която на съотборниците му бяха връчени бронзовите медали на Копа Америка 2019. "Гаучосите" спечелиха мача за третото място срещу миналогодишния шампион Чили, въпреки че Меси и Гари Медел от съперниковият тим бяха изгонени.

"Не отидох на церемонията по награждаването, защото не искам да участвам в тази корупция. Ние не бяхме уважени на този турнир. Те не искаха да отидем на финал и не ни позволиха да го направим", отсече звездата след двубоя.

Запитан за изгонването си в мача, нападателят заяви: "Жълти картони за всеки от нас щяха да бъдат достатъчни. Мисля, че реферът ме изгони заради думите ми преди мача. Важното е, че отборът завърши добре турнира. Мисля, че този епизод си струваше съдията да го разгледа по-обстойно. Оказа се, че ВАР не помогна тук. Да, ядосан съм, че не завърших мача, но иначе съм спокоен", допълни Меси.

"Нямам съмнение, че Бразилия ще стане шампиион. Надявам се, че съдиите и ВАР няма да окажат влияние на финала и ще позволят на Перу да се бори за победата, но се съмнявам", завърши суперзвездата. Какво конкретно го разгневи в полуфинала срещу Бразилия, загубен с 0:2, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички