Меси се оплака: Бразилия игра мръсно, а съдиите нищо не направиха


Меси се оплака: Бразилия игра мръсно, а съдиите нищо не направиха
Снимка: Getty images/Guliver

9166 0

Лидерът на Аржентина Лионел Меси очаквано бе силно разочарован след загубата на отбора си от Бразилия с 0:2 в Бело Оризонте. Асът на Барселона отново не успя да се пребори за трофей с националния си тим.

"Мисля, че изиграхме най-добрия си мач в турнира. Стараехме се, но не реализирахме моментите си. Ударихме две греди. Бразилците не ни превъзхождаха, извършиха мръсни нарушения, имаше игра с ръка, но съдиите нито веднъж не използваха системата VAR - това е просто невероятно!", сподели Меси.

Голямата звезда на Аржентина не игра лошо, като дори уцели гредата на вратата, пазена от Алисон Бекер, но това не помогна на тима, който получи два безответни гола, реализирани от Роберто Фирмино и Габриел Жезус.

Така Аржентина ще играе за третото място срещу загубилия от другия полуфинал между Чили и Перу, докато Бразилия ще очаква победителя от срещата, за да премерят сили във финала на турнира.

А кой е "руският Меси", който е впечатлил Реал Мадрид, а сега е играч на ЦСКА - четете в този материал на SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички