Бразилски национал за Аржентина: Нека се оплакват до края на живота си!


Бразилски национал за Аржентина: Нека се оплакват до края на живота си!
Снимка: Getty Images/Guliver

2661 0

Нападателят на Бразилия Ришарлисон се подигра на съперника на своя тим в полуфиналите на Копа Америка - Аржентина, заради оплакванията им от играта на "Селесао" и съдийството в мача. Както е известно, Бразилия победи с 2:0 и се класира на финал, но аржентинците претендират, че са били ощетени от рефера.

"Сега е техен ред да се оплакват. Оставете ги да си говорят. Бразилия е на финал. Те нека се оплакват до края на живота си", заявил играчът на Евертън, цитиран от "Globo Esporte".

Ришарлисон не успя да помогне на "Селесао" в четвъртфинала срещу Парагвай, тъй като се бе разболял от заушка. Прогнозите бяха той да се възстановява около 2 седмици и да пропусне всички мачове до финала. Нападателят обаче се възстанови почти три пъти по-рано от очакваното.

"Дори и аз бях изненадан. На всеки, който се разболее от заушка, му се дават две седмици. Аз се възстанових за 5 дни. Сам пожелах да бъда на терена. Много съм щастлив, че отиваме на финал", каза още бразилецът. Вижте тук обаче как скандалът от този мач набира скорост и какви мерки предприе Аржентина.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички