Клоп, Гуардиола, Зидан и други топ треньори участваха на форум на УЕФА


Клоп, Гуардиола, Зидан и други топ треньори участваха на форум на УЕФА
Снимка: Gulliver/GettyImages

1470 0

Вчера в Нион се проведе традиционния форум на елитните треньори, организиран от УЕФА. Юрген Клоп и Хосеп Гуардиола, които само ден по-рано бяха един срещу друг на Анфилд в мач от Висшата лига между водените от тях Ливърпул и Манчестър Сити, бяха сред участниците в събитието.

Други от големите имена, присъствали в Нион, бяха мениджърът на Реал Мадрид Зинедин Зидан, бившият наставник на Ювентус Масимилиано Алегри, треньорът на Наполи Карло Анчелоти и водещият Пари Сен Жермен Томас Тухел. Ерик тен Хаг, Мирче Луческу, Руди Гарсия и Паоло Фонсека също бяха сред присъстващите. Наставникът на Арсенал Унай Емери си взе малко почивка от проблемите в лондонския тим, за да бъде на форума. Испанецът е под сериозно напрежение от уволнение след слабите резултати на „аритлеристите“ в последно време, но получи доверие от ръководството.

Форумът на елитните треньори, организиран от УЕФА се проведе за пръв път през 1999г. Целта на събитието е най-успешните мениджъри в европейския футбол да дадат мнението си за за случващото се в света на футбола и да коментират с членовете на УЕФА предложения за развитието му. А ето в каква ситуация попадна един от треньорите на форума.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички