ВИДЕО: Гуардиола побесня срещу рефера, ощетил Сити с 2 дузпи


ВИДЕО: Гуардиола побесня срещу рефера, ощетил Сити с 2 дузпи
Снимка: Guliver/GettyImages

5232 0

Преди малко голямото дерби във Висшата лига между Ливърпул и Манчестър Сити завърши с победа с 3:1 за мърсисайдци. Мениджърът на "гражданите" Хосеп Гуардиола има от какво да е недоволен в представянето на своите играчи, но вместо това той изрази претенциите си към рефера на двубоя Майкъл Оливър.

Според испанския треньор, Оливър е трябвало да свири две дузпи във вратата на Ливърпул заради игра с ръка на Трент Александър-Арнолд в собственото си наказателно поле. През първото полувреме топката се удари в ръката на десния бек след центриране, но реферът не свири дузпа. През втората част от удар от близко разстояние на Рахийм Стърлинг топката отново попадна в ръката на Александър-Арнолд, но реферът не реагира.

Това изключително много подразни Гуардиола, който с жестове показа на Оливър, че ги е ощетил цели два пъти. В края на мача той се ръкува иронично със съдийската бригада, казвайки им "Много ви благодаря". А какво означава победата на Ливърпул днес според Жозе Моуриньо вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички